Start a new topic

Release notes - oktober 2022

De release wordt verwacht op 25 oktober.


Deelnemers - Events

  • Aangepast: De events die al hebben plaatsgevonden worden niet meer standaard in de event-activiteiten getoond. Events uit het verleden kunnen getoond en weer verborgen worden.


Activiteiten - Gepubliceerde toetsen

  • Verbeterd: Verberg bestaande vragen of voeg nieuwe vragen toe in gepubliceerde toetsen

    • Deze veranderingen zullen alleen effect hebben op de nog niet gestarte, of afgeronde, toetspogingen.

    • Je wordt geïnformeerd over de consequenties en wanneer er veranderingen zijn geweest.

    • Statistieken van uitvoeringen en content worden bijgewerkt.

  • Verbeterd: Het aanpassen van vragen in gepubliceerde toetsen, waar de instelling ‘Gebruik alleen fout beantwoorde vragen in volgende pogingen’ is gekozen, zal geen effect hebben op deelnemers die de eerste toetspoging al hebben afgerond.


Activiteiten - Toevoegen

  • Verbeterd: De flow voor het aanmaken van nieuwe activiteiten is bijgewerkt met betere iconen en een nieuw manier om je te informeren over de verschillende activiteitstypen.


Vragen - Toevoegen

  • Verbeterd: De flow voor het aanmaken van nieuwe vragen is vernieuwd met betere informaties over de verschillende vraagtypes.

    • Alle kennis en evaluatie vraagtypes worden in één opslag getoond.


Condities

  • Toegevoegd: Een conditie met de mogelijkheid om blokken en activiteiten beschikbaar te stellen, nadat de deelnemer een bepaalde tijd in de uitvoering heeft besteed.


Events

  • Verbeterd: De events, die al hebben plaatsgevonden en nog een “Open” inschrijving hebben, worden automatisch de volgende dag naar ‘Gesloten“ gezet.


Gebruikers toevoegen/aanpassen - Veiligheid

  • Aangepast: De optie “laat gebruiker wachtwoord wijzigen bij volgende keer inloggen” is standaard ingeschakeld, wanneer het wachtwoord van de gebruiker door iemand anders is aangemaakt of aangepast.

    • Van toepassing wanneer gebruikers in het platform worden aangemaakt of aangepast, en tijdens het importeren van gebruikers.

    • Het is nog steeds mogelijk om handmatig de optie weer uit te schakelen.


Verbeteringen op het gebied van gebruikerservaring

  • Verbeterd: De waarschuwing voor content aanpassen in gepubliceerde lesactiviteiten is herzien.

  • Verbeterd: De ingeschreven uitvoeringen van een deelnemer, bij het beheren van de rol, worden nu apart geladen, zodat de laadtijd sneller is.

Login or Signup to post a comment